Ajankohtaista

1.6.2017

JVP Group on nyt 10 vuotta nuori

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneista vuosista. Tästä on hyvä jatkaa.

21.10.2016

Turvallisuutta lapsille!

JVP Group oli syyskuussa lasten turvallisuuden asialla. Lahjoitimme Hope ry:lle heijastimia ja turvaliivejä lasten näkyvyyden parantamiseksi liikenteessä. Turvallista syksyä kaikille!

15.6.2016

JVP GROUP ja Smile Henkilöstöpalvelut yhteistyöhön

JVP GROUP ja Smile Henkilöstöpalvelut ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Yhteistyö siivittää molempien yritysten kasvua. Tästä lähtien pystymme JVP GROUPilla vastaamaan isojenkin toimialojen vaatimuksiin.

Osapuolten välisellä yhteistyöllä voidaan saavuttaa molemminpuolisia etuja. Tarkoituksena on rakentaa molempia osapuolia hyödyttävä, pitkäaikainen yhteistyösuhde.

Yhteistyö parantaa asemaamme tarjouskilpailussa, helpottaa työntekoa ja avartaa asiakaskuntaa.

Valitsimme yhteistyökumppaniksemme juuri Smilen, koska yrityksellä on laaja ja vahva osaaminen ravintola-alalta.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka välittää osaavia ravintola-alan työntekijöitä, kaupan alan työntekijöitä sekä lääkäreitä. Se on yksi Suomen suurimmista ravintola-alaan erikoistuneista henkilöstöpalveluyrityksistä.

Smile ratkaisee asiakkaidensa monipuolisia henkilöstötarpeita ja tarjoaa samalla työntekijöilleen mielenkiintoisia työ- ja uramahdollisuuksia.

Smilen avulla jokainen työntekijä voi räätälöidä itselleen sopivan uran. Yhtiön henkilöstöpankissa on tuhansia työntekijöitä ja se tarjoaa huippuosaajia ympäri Suomen.

Smile henkilöstöpalvelut on osa ravintolayhtiö Restamax Oyj:tä.

30.5.2016

Oulun kuulumisia

Uusi Ilona avattiin lokakuussa ja sen jälkeen olemme keskittyneet Ruka - Kuusamo alueeseen. Siellä toimimme Pisteen, Bistron ja Zonen kanssa eri tapahtumissa. Kevään aikana teimme Rukan Ravintola Coloradon kanssa sopimuksen, joka lakkaa nyt syksyllä.

Lisäksi solmimme Oulun Aittamaailman kanssa sopimuksen. Tämä tarkoittaa, että Oulun torilla kuudesta ravintolasta meillä on viisi asiakkaana.

Kesällä Oulun alueella tapahtuu! Tiedossa on mm. Rotuaari Piknik ja Deep Purplen keikka. Avasimme myös uuden toimiston Oulun keskustaan 1.6.2016.

Terveisin Kari-Matti Niemisalo, JVP GROUP - Pohjois-Pohjanmaa.